Over ons

In Callantsoog is er een zeer actieve gymvereniging. Sporten is belangrijk voor jong en oud, goed voor het lijf en gezellig om samen te doen. Onze jongste leden zijn de peuters, die vanaf 3 jaar al mee kunnen gymen en de oudste sport(st)ers 80+!
De gymvereniging is opgericht op 7 oktober 1969, en we hebben rond de 80 leden, opgedeeld in verschillende groepen op leeftijd en turnwens.

Hetty Anders heeft de leiding over de gymlessen waarbij ze geholpen wordt door vrijwilligers en stagiaires. Op dinsdagmiddag is er kleutergym van 15.30 tot 17.30 uur in de gymzaal. Op de donderdag zijn de wat oudere kinderen vanaf 16.00 tot 19.00 uur in de gymzaal en om 19.30 is er de conditiegym.

Een aantal keren per jaar organiseren we evenementen waaronder de Onderlinge Wedstrijden (meestal rond maart), kleutermiddag, buitenspeeldag, sponsoracties en andere leuke dingen.
Ben je geïnteresseerd of wil je informatie, stuur dan een bericht aan gymverenigingcallantsoog@live.nl. Het volgen van een proefles is natuurlijk altijd mogelijk.

Bestuur Gymnastiekvereniging Callantsoog

Nieuws

Agenda

Contact

Contact­persoon
Adres

Telefoon
Website